От природата за хората, от хората за природата!

Да тръгнем първи, означава да тръгнем навреме.

Languages

Новини

2016 RSS

 • 13 ученици бяха "Мениджъри за един ден" в "Асарел-Медет"АД

  Младежите заеха за кратко мениджърски позиции, за да се запознаят със спецификата на различни професии, както и с ангажиментите и отговорността на работните места. Те получиха стипендии от фондация "Асарел" по проекта "Образование за всички", реализиран в партньорство с местните училища.

  17 Ноември 2016

 • За четвърта поредна година „Гордея се с труда на моите родители“ събра деца в „Асарел-Медет“ АД

  И тази година децата в училищна възраст на работещите в „Асарел-Медет“АД имаха възможност да посетят работните места на своите родители, а навсякъде, откъдето преминаваха, звучеше веселата им глъчка. „Приятна работа, тате!“, пожела в ролята на минен диспечер 8-годишният Марио на баща си Димитър Гергински, който е механик в рудник „Асарел“. Вълнуващи срещи между деца и родители имаше и край Инсталацията за екстракция и електролиза на катодна мед. „Много беше яко!“ и „Като порасна ще работя тук“ бяха част от детските обобщения на един прекрасен ден, зареден с много усмивки, любопитни въпроси и хубави емоции.

  01 Ноември 2016

 • „Уни Хоспитал“ получи медицински Оскар за иновации

  Панагюрската Многопрофилна болница за активно лечение „Уни Хоспитал“ получи отличието в категория „Медицински иновации“ на Националните медицински награди`2016.

  13 Октомври 2016

 • Министърът на околната среда и водите Ивелина Василева посети „Асарел-Медет” АД

  Днес - 29 септември, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева посети панагюрската минна компания „Асарел-Медет” АД, за да се запознае с производствената дейност, реализираните екологични проекти и перспективите за развитие на дружеството.

  30 Септември 2016

 • ASAREL Bulgaria Open събра 140 състезатели от 23 страни и 3 континента

  Панагюрище се превърна в спортната столица на България от 23 до 28 август т.г., когато в "Арена Асарел" се събраха 140 топ състезатели от 23 страни и 3 континента, за да премерят сили във второто издание на Международния турнир по тенис на маса "Асарел България Оупън". Генерален спонсор на турнира бе "Асарел-Медет"АД.

  28 Август 2016

 • "Асарел-Медет"АД посрещна Деня на миньора с лидерско самочувствие

  Хиляди асарелци, ветерани от дружеството и гости на Панагюрище и Панагюрски колонии пяха вечните български хитове заедно с "Фондацията"

  27 Август 2016

 • Министърът на енергетиката Теменужка Петкова откри нови технологични мощности в „Асарел-Медет” АД

  „Асарел-Медет” АД инвестира над 60 млн. лева в стратегически проекти за устойчиво развитие

  26 Юни 2016

 • Оригиналът на Панагюрското златно съкровище се завръща в Панагюрище за два месеца

  Оригиналът на Панагюрското златно съкровище отново ще бъде изложен за два месеца – от 1 юли до 31 август 2016 година, в специално изградената за целта и официално открита през 2012 година зала трезор в Исторически музей – Панагюрище, дарение от „Асарел-Медет“ АД и проф. д-р Лъчезар Цоцорков като меценат на културата.

  14 Юни 2016

 • Министър-председателят Бойко Борисов откри модерният медицински комплекс "Уни Хоспитал" в Панагюрище

  Проектът се реализира като публично-частно партньорство, а инвестицията е за над 90 млн. лева. Лентата на "Новото Панагюрско съкровище" бе тържествено прерязана на 11 юни 2016 г.

  11 Юни 2016

 • „Асарел-Медет” АД получи специалната награда на КРИБ за принос към българската икономика

  „Асарел-Медет”АД получи специалната награда на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Отличието бе връчено от председателя на КРИБ Кирил Домусчиев на проф. д-р Лъчазар Цоцорков, председател на Надзорния съвет и председател на Българската минно-геоложка камара, и на изпълнителния директор на дружеството инж. Делчо Николов.

  09 Юни 2016

 • „Асарел-Медет“АД получи голямата награда „Инвеститор на годината“ за 2015 г.

  „Асарел-Медет” АД получи голямата награда „Инвеститор на годината” за 2015 г. заради инвестицията си в изграждането на модерния медицински комплекс в Панагюрище чрез съвместното дружество „Асарел Панагюрище Здраве“АД, създадено като публично-частно партньорство с Община Панагюрище и медици от региона. Статуетката „Златен бик“ на Българската агенция за инвестиции бе връчена от вицепремиера Томислав Дончев на председателя на Надзорния съвет на компанията проф. д-р Лъчезар Цоцорков. През 2007 г. „Асарел-Медет” АД стана първата компания от българската минерално-суровинна индустрия, която получи наградата „Инвеститор на годината” в добивната промишленост, а четири години по-късно получи отличието „Инвеститор на годината” в категорията „Зелена инвестиция”.

  11 Февруари 2016

Архив новини:

Абонамент