От природата за хората, от хората за природата!

Да тръгнем първи, означава да тръгнем навреме.

Новини

Над 400 студенти проявиха интерес към стажантската програма на Асарел Медет АД в националните дни на кариерата

„Асарел-Медет”АД взе участие в традиционния форум "Национални дни на кариерата -2015", който се проведе  на 10 и 11 март 2015 г. в Националния дворец на културата в столицата. И тази година компанията бе представена  със собствен щанд, на който  Стоян Боев – „Организатор обучения” и психологът Боян Пиперков  представяха обхвата и възможностите на стажантската програма на дружеството.

Форумът се провежда за  14-а поредна година и е най- голямото младежко кариерно събитие в България. Последното издание даде  възможност на  студенти и млади хора да се запознаят безплатно с възможностите за стаж и работа в над 130 български и чуждестранни компании и да получат съвети за успех в кариерното развитие от компетентни специалисти. 

Интересът към щанда на „Асарел-Медет” АД беше изключително голям, като над 400 души са получили презентационни материали и са проучили възможностите да проведат летния си студентски стаж в компанията. Те се интересували от начина за кандидатстване, необходимите документи и изискванията за участие в предстоящата  стажантска програма.  Към двамата представители са отправени и въпроси свързани с кариерното развитие и шансовете за  професионална реализация в „Асарел-Медет”, вакантни работни места, процедурите за кандидатстване и подбор. До края на месец март изискванията и условията за включване в тазгодишната стажантската програма на „Асарел-Медет” ще бъдат обявени чрез местните медии, както и на фирмената Интернет страница. Предстоящата програма ще бъде дванадесетата за компанията, като до този момент през нея са преминали над 450 студенти. През миналата година в нея бяха включени 55 младежи от висши учебни заведения в страната и чужбина.

Абонамент