От природата за хората, от хората за природата!

Да тръгнем първи, означава да тръгнем навреме.

Новини

„Асарел-Медет“ АД раздаде 218 награди за професионализъм и непрекъснат стаж

 

„Асарел- Медет“ АД спази традицията и раздаде 218 награди по повод професионалния си празник. Отличията получиха определените от своите колеги за най-добър в професията, както и тези, които имат 25, 30, 35 и 40  години непрекъснат трудов стаж в дружеството ни. През тази година за пръв път бяха връчени и награди за 45 години в компанията. Нейни носители са председателят на структурата на КНСБ в предприятието Марко Гергински и управителят на „Асарел-Ремонт“ ООД инж. Иван Игнатов. „Сякаш бе вчера първият ми работен ден. На 25 ноември 1975 години отидох във фабриката и началникът ми показа един разглобен двигател с командата: „Почвай го!“ Аз гледах гузно, защото можех само да чета схема, но за месец-два влязох в час“, връща се с усмивка назад синдикалистът.

Изображение

Сред първите наградени бяха и служителите с 4 асарелски десетилетия в трудовата си книжка Магда Джунова, Минка Мильова и Иван Заеков. Същият стаж в „Асарел-Медет“ има и изпълнителният директор и председател на Управителния съвет инж. Делчо Николов. За носител на почетния знак за заслуги към предприятието бе определен енергетикът инж. Тодор Ангелов. Отличията за най-добри мениджъри бяха присъдени на инж. Здравка Кърпаров, инж. Мариела Джиджинкова, инж. Стоил Трошанов, инж. Петър Дерменджиев, инж. Тодор Пъков и Димитър Димитров. Благодарността си към всички колеги и носителите на отличия изрази прокуристът на дружеството Галя Костова, която връчи наградите. В приветствието си тя подчерта, че духът на празника е в душата на всеки, защото този дух носи силата на позитивизма, чувството за общност и удовлетворението да предадеш своята енергия на човека до теб, да му подадеш ръка, да го подкрепиш и мотивираш. 

Наградите на отличените 218 работници, служители и мениджъри бяха връчени в дните от 18 до 25 август , като този формат бе избран заради превантивните мерки срещу разпространението на COVID-19. Празничният ден започна с водосвет за здраве и благополучие, отслужен от свещеноиконом Атанас Манолов – архиерейски наместник на Панагюрската духовна околия, и отец Ангел Разградлиев пред фирмения параклис „Света Богородица Живоприемен източник“. „Нека имаме вярата, че Господ и свети Иван Рилски ще изпратят здраве и благодат на всички рабещи тук и техните семейства, за да продължат добрите си дела“, заяви след водосвета отец Атанас Манолов.

 

Абонамент