От природата за хората, от хората за природата!

Да тръгнем първи, означава да тръгнем навреме.

Новини

Грамоти и награди получиха участниците в гасенето на пожара под връх Бунай

С благодарствени грамоти и фирмени парични премии бяха наградени работниците от „Асарел-Медет” АД и „Асарел-Транс” ООД, които се включиха в потушаването на големия пожар под връх Бунай в последните дни на месец ноември. Действията на гасаческата група и доброволците от двете дружества бяха решаващи за ограничаването и след това за потушаването на стихията. „Благодаря Ви за смелостта, професионализма и отговорността, която проявихте в тази решителна ситуация”, заяви генералният директор на „Асарeл-Медет” АД инж. Делчо Николов по време на церемонията по награждаването, организирана на 12 декември 2011 година.

 

По повод оказаната важна и навременна помощ за потушаването на пожара, благодарствени писма до изпълнителния директор на „Асарел-Медет” АД д-р инж. Лъчезар Цоцорков изпратиха кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки и началникът на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението” комисар Иван Панайотов. „В създалата се критична ситуация искам да откроя значимостта на самоотвержените и ефективни действия на противопожарната група”, отбелязва в писмото си г-н Белишки. От своя страна комисар Панайотов подчертава, че именно предоставените от „Асарел-Медет” АД хора и техника са позволили пожарът да бъде ограничен още в първия ден и ликвидиран на следващия.

С чувство на уважение поздравяваме всички наградени колеги, които участваха в гасенето на големия горски пожар при връх Бунай!

Абонамент