От природата за хората, от хората за природата!

Да тръгнем първи, означава да тръгнем навреме.

Новини

Децата от „Звезден клас`2014“ получиха медали и много аплодисменти

Александър Чобанов - изпълнителен директор на фондация „Асарел“ и директор „Човешки ресурси“ на „Асарел-Медет“АД, стана кръстник на Класа на талантите по време на общинската церемония „Звезден клас`2014“. На 29 януари - пред аплодисментите на препълнената зала на Театър дом-паметник - той връчи наградите на изявените момичета и момчета, които са лауреати от национални и международни конкурси в областта на изкуството. Все така да прославят името на Панагюрище и да се радват на много нови успехи, пожела г-н Чобанов на талантливите възпитаници на педагозите Нона Немигенчева, Жана Райнова, Стефка Стефанова, Иван Иванов и Пепа Машева.

За трета поредна година Община Панагюрище организира церемонията „Звезден клас“ за публично представяне на постиженията и награждаване на изявените деца и младежи, подчерта в приветствието си кметът на общината Никола Белишки. Общо 256 носители на индивидуални или отборни награди през 2014 г. бяха отличени с медали, а техните учители и ръководители получиха плакети. Призьорите в областта на науката, танцовото изкуство и спорта бяха наградени от други трима кръстници - Петър Чолаков - директор „Маркетинг и продажби“ и председател на Борда на директорите на „Оптикс“АД, инж. Марин Филин - изпълнителен директор на „Микро вю ендоскопи оптик“АД, и инж. Стоян Мачеев - изпълнителен директор на „Бунай“АД.

За първи път инициативата „Звезден клас“ бе включена в дарителския договор между „Асарел-Медет“АД и Община Панагюрище през 2012 г., като оттогава тя не само се превърна в традиционна, но и се развива. Миналата година „Звезден клас“ намери място и в общинския Правилник за закрила на децата с изявени дарби като форма на морална награда и публично признание както за децата, така и за техните учители. Отделно, лауреатите кандидатстват за стипендия или финансово поощрение, като и през 2014 г. „Асарел-Медет“ АД дари за това 11000 лв. – сума, равна на предвидената и в общинския бюджет. „Компанията ни и занапред ще продължи да подкрепя даровитите деца на Панагюрище! Гордеем се с тях!“, обяви при награждаването изпълнителният директор на фондация „Асарел“ Александър Чобанов.

Звездният клас на талантите, получил награди от  изпълнителния директор на фондация "Асарел"

Абонамент