От природата за хората, от хората за природата!

Да тръгнем първи, означава да тръгнем навреме.

Новини

Илия Воденичаров и Кръстина Иванова са тазгодишните носители на приза „Лъчезар Цоцорков“

 

Младите таланти на панагюрския тенис на маса Илия Воденичаров и Кръстина Иванова са тазгодишните носители на приза „Лъчезар Цоцорков“ . Двамата бяха наградени от председателя на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД Димитър Цоцорков по време на официалната церемония по откриване на четвъртия международен турнир по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open, който стартира на 16 август в спортна зала „Арена Асарел“. „За мен е удоволствие да наградя Илия и Кръстина. Те са много талантливи състезатели и съм сигурен, че ще имат още много успехи“, каза Димитър Цоцорков след връчването на призовете.

 

image 

През тази година турнирът има рекорден брой участници – над 270 от 41 страни, сред които са олимпийските шампиони при мъжете и жените, както и осем състезатели от топ 10 на световната ранглиста.

„Мисля, че проф. д-р Лъчезар Цоцорков би се гордял с това издание на турнира. Под неговото ръководство „Асарел-Медет“ АД стана основен спонсор на състезанието и днес турнирът е неразделна част от огромното наследство,  което проф. Цоцорков остави на oбщина Панагюрище и на България“, каза в приветствието си при откриването на турнира председателят на сдружение „Асарел България Оупън“ Иван Александров, който е основен организатор на турнира.

„Самият факт, че участват състезатели от 41 страни и сред тях са олимпийски шампиони и тенисисти от първата десетка на световната ранглиста“, каза изпълнителният директор на „Асарел-Медет“АД инж. Делчо Николов и благодари на организаторите. „Нашата компания подкрепя всички значими инициативи в община Панагюрище, а турнирът „Асарел България оупън“ несъмнено е сред тях“, допълни инж. Делчо Николов.

 

image

 

16.08.2018 г.

 

Абонамент