От природата за хората, от хората за природата!

Да тръгнем първи, означава да тръгнем навреме.

Новини

Новородените деца на работещите в дружеството получиха златни медальони

Общо 21 бебета, родени в семействата на асарелци през 2014 г., получиха уникално златно бижу от компанията. Фирмените традиция бе възродена по случай 50-годишния юбилей на компанията, а медальоните бяха раздадени на две церемонии - по случай Първи юни и в навечерието на Коледа.

 

Тринадесет бебета на асарелци получиха златни медальони от дружеството на специална церемония на 12 декември в Дома на миньора Хотел&СПА „Каменград”. Сърдечни поздрави към всички отправи директор „Човешки ресурси“ Александър Чобанов. На събитието присъства и председателят на фирмения синдикален съвет към КНСБ – Марко Гергински.

В навечерието на Коледа уникалните си златни медальони получиха 13 бебета, родени в семействата на асарелци през второто полугодие на 2014 г.

 
Първите осем бебета в семейства на работещи в „Асарел-Медет” АД получиха своите подаръци от компанията на церемония, която се проведе на 25 юни в Дома на миньора Хотел&СПА „Каменград”. За всяко бебе бе подготвено уникално златно бижу с тегло около 7 грама. Първите медальони бяха връчени лично от проф. д-р Лъчезар Цоцорков, който пожела на всяко едно от децата да расте здраво и щастливо, да радва родителите си, да бъде добър и уважаван човек, който цени корените си, твори добро и постига мечтите си в „Асарел-Медет” и община Панагюрище.

Бебетата, родени през първото полугодие на 2014 г., получиха златните си медальони от проф. д-р Лъчезар Цоцорков

 

Медальонът, който е индивидуално изработен за всяко дете от панагюрския ювелир Николай Семов, тежи около 7 грама. Върху всеки един са изписани имената и годината на раждане, с цирконий са обозначени датата и месецът, а стрелките показват точния час на раждането. „Нека този уникален медальон винаги да напомня на Вашето дете, че е специален и неповторим човек, който държи съдбата си в своите собствени ръце.“ – бе част от приветствието към гордите родители, които изразиха благодарност за оказаното внимание.

Абонамент