От природата за хората, от хората за природата!

Да тръгнем първи, означава да тръгнем навреме.

Новини

Отличия за най-добрите работници, специалисти и мениджъри

И през тази година в „Асарел-Медет” беше спазена фирмената традиция да се връчат отличия за висок професионализъм и дългогодишен трудов стаж в чест на Деня на миньора.
В навечерието на празника бяха наградени 84 работници, диспечери, технолози, механици, енергетици, началник-смени, специалисти и мениджъри. Всеки от тях е определен за най-добър в професията през миналата година - чрез номинации от колегите по утвърдени критерии, сред които и годишната атестация. Отличия получиха и 74-ма асарелци, които през настоящата година навършват 25, 30, 35 или 40 години непрекъснат трудов стаж в компанията и обособените дружества. Освен грамота и морално признание, наградените получават парична премия и икона на свети Иван Рилски – закрилник на миньорите и всички българи.
За носител на званието „Най-добър мениджър” през настоящата година е избран 39-годишният ръководител на отдел „Управление на риска” Светлин Минев. Той получава признанието заради принос на екипа към прилагането на балансирана програма за финансова превенция и управление на риска още преди началото на световната криза. „Кризата провери правилността на нашата фирмена политика за управление на риска и потвърди, че тя се основава на икономическата логика и разумните, балансирани решения”. Това заяви изпълнителният директор д-р инж. Лъчезар Цоцорков по повод наградите на специалистите на този ключов отдел за всяка съвременна компания.

Абонамент