От природата за хората, от хората за природата!

Да тръгнем първи, означава да тръгнем навреме.

Новини

13 асарелски бебета получиха фирмени медальони

Тринадесет бебета на асарелци, родени в периода юли 2014 г. – 31 март 2015 г., получиха златни фирмени медальони от дружеството на специална церемония, която се проведе на 22 май в спа хотел „Каменград“. Събитието бе уважено от синдикалните лидери на ФНСМ към КНСБ и СМФ„Подкрепа“ в компанията Марко Гергински и Иван Александров. Директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“АД Александър Чобанов поздрави щастливите родители и заяви, че се надява броят на бебетата да се увеличава с всяка изминала година. „Децата са нашата гордост и най-голямото ни богатство. Нашето желание е те да учат и да се реализират професионално в родното си място, а не да емигрират в чужбина“, заяви г-н Чобанов. Той подари на всяко семейство медальон, който е индивидуално изработен за всяко дете от панагюрския ювелир Николай Семов. Върху всеки един са изписани имената и годината на раждане, с цирконий са обозначени датата и месецът, а стрелките показват точния час, когато бебето е проплакало.

Тази фирмена традиция бе възродена през миналата година по случай 50-годишния юбилей на компанията и досега са раздадени общо 34 медальона на новите попълнения в голямото асарелско семейство.

На тържеството присъстваха семействата на колегите, в които са се родили деца до края на месец март. Бебетата, които проплачат до декември, ще бъдат наградени преди Коледа.

Абонамент